IPL / laser ontharen Venlo – Ontharingssalon Jolanda

Definitieve / duurzame ontharing en huidverbetering voor vrouwen en mannen!

Kwam via internet bij jou uit en nog geen moment spijt dat ik ben gekomen!
Ik vind het super!  Wat een uitvinding.
Bedankt voor alles…liefs A

Ps koelen is de beste tip om geen pijn te lijden !

Ik ben bij Jolanda terecht gekomen via een vriendin. Zij was erg tevreden over de ontharing behandeling. Nu ben ik voor de 4e keer geweest, en enig resultaat is er zichtbaar en bovendien is het er altijd erg gezellig!!

Groetjes B

Vandaag mijn 2e behandeling gehad op een andere plaats, laatste keer was 4jaar geleden zo zie je maar: je komt altijd terug bij Jolanda. Super bedankt weer.

Groetjes M

Vandaag mijn derde behandeling gehad. Na de tweede behandeling was ik ’n beetje sceptisch want na 10 dagen lieten de haartjes nog niet los. Maar geduld is ’n schone zaak! Na 14 dagen zeer goed resultaat.

Bedankt tot nu toe en tot de volgende behandeling.

N.

Vandaag behandeling gehad met het nieuwe apparaat…super !
kleine prikjes die je voelt, maar niet pijnlijk 
ik ben erg tevreden, en er is aandacht voor de klant.

Ga zo door en tot de volgende keer.

M.

Ik ben er super tevreden over. Ik heb er voortaan geen problemen meer mee om mijn oksels te laten zien.

Super bedankt!!!!  

D

Na jarenlang pijn en jeuk gehad te hebben na het scheren van de bikinilijn heb ik jou ontdekt. Na enkele behandelingen verdwenen irritaties en jeuk al. En ook de haartjes. Ik hen een heel gevoelige huid en heb normaal direct een rode huid of blauwe plekken. Omdat ik wekelijks zwom, waren die plekken en irritaties niet fijn om te zien. Daar ben ik nu al 2 jaar van verlost. Een aanrader voor iedereen met hetzelfde problemen. Na 4 maanden zijn er slechts een paar haartjes te zien om vervolgens weer 3-4 maanden weg te blijven. Mijn huid is nooit meer geïrriteerd . Ben er heel gelukkig mee.

Bedankt. E

Had veel zwarte haren op mijn armen. Na 3 behandelingen, heb ik alleen nog maar over wat ik wil hebben. Werkt echt goed!

Groetjes N

Beste Jolanda,

Na 5 jaar ben ik toch weer bij jou uitgekomen. 5 jaar gelden had ik best wel dikke stugge haartjes en ontstekingen en littekens in mijn bikini-gebied. Ik dacht dat er geen één behandeling geschikt zou zijn om me van mijn probleem af te helpen. Ik stond dus ook een beetje sceptisch tegenover Ipl, maar na 2 behandelingen begon ik al resultaat te zien. Ik was heel gelukkig met het eindresultaat na 5 behandelingen. Er was helemaal niets meer te zien, alle haartjes, littekens en ontstekingen waren weg. Na 5 jaar zijn er weer haartjes teruggekomen en daarom kom ik met alle vertrouwen terug naar jou! Ik kan weer niet wachten op ’t eindresultaat!

Groetjes en liefs J

 

Contact

Gebroeders Wienerstraat 15
5913XN Venlo
06-51656451

 


Instagram Pagina